Nie wiem co sądzi Iwan, ale gdyby mnie ktoś pytał to akurat Nan Di (jak i Nową Ordę jako obecnie cześć Nan Di) uznaje za państwo zaprzyjaźnione - pomimo faktu, że swego czasu "zabraliście zabawki" i wynieśliście się z Bastionu.Andrzej Ordyński pisze: 02 wrz 2025, 19:18 Chciałbym tylko się upewnić, żeby nie było później jakichś nieporozumień, czy nie jest przeszkodą, że pełnię funkcje w państwie sąsiednim.
Nijak mi nie przeszkadza, że pełnisz jakiekolwiek funkcje na forum II FN. Zresztą nie oszukujmy się... mikroświat to już obecnie tak kameralna zabawa, że każdy z nas gdzieś się tam udziela i czasem jakieś fuchy ma.
Równie dobrze mógłbym zapytać czy Wam nie przeszkadza, że pełnię obowiązki Gubernatora Oceanii Leockiej (choć Leocja ostatnio taka jakaś milcząca jest) oraz udzielam się w Siłach Zbrojnych Wyspy Świętej Małgorzaty, a ostatnio zrobili mnie (tymczasowo) adminem na innym kontynencie, w całkiem dla nas egzotycznym kraju - bo gościowi padł komp i poprosił o pomoc w paru sprawach. Więcej grzechów nie pamiętam...