Dziękuję... będę nosił. A na wyborach się pojawię... choć pewnie tylko z telefonu i na chwilę, bo akurat mi się one "spinają" z realowym wyjazdem".Mark Felt pisze: 12 cze 2024, 19:00 Nie chcę żadnych pieniędzy! To podarunek! Wystarczy, że Pan pojawi się na wyborach!
Mark Felt Twój Kandydat na prezydenta!
Re: Mark Felt Twój Kandydat na prezydenta!
Bardzo mnie to cieszy i dziękuję wszystkim za zainteresowanie czapkami
.

- Stanisław Dmowski
- Kontakt:
Ruch MAGT wzrasta w siłę. Byłem dzisiaj w Neocity i minąłem na ulicy mnóstwo ludzi z czerwonymi czapkami...
Dzisiejszego wieczora Gubernator Stanu New Olympia, ubiegający się o fotel prezydenta Mark Felt wraz ze swoją żoną Margaret skończyli wizytę na terenie Wspólnoty Old Olympia gdzie przebywali cały dzień. Podczas spotkań z wyborcami zarówno Kandydat jak i jego współmałżonka mówili o potrzebie wspólnego budowania Arcadian Dream, o tym, że potrzebny jest aktywny prezydent oraz o tym jak bardzo ważna jest obecność każdego obywatela na wyborach.

- Stanisław Dmowski
- Kontakt:
Gratuluję wyboru, czekam na jakieś powyborcze przemówienie 
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Serdecznie gratuluję i życzę owocnej prezydentury!
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Spłynęły do Nas już oficjalne wyniki wyborów prezydenckich 2024!
Dzięki ciężkiej pracy sztabu wyborczego, pracy wolontariuszy i wszystkich tych, którzy uwierzyli w Arcadian Dream mogę powiedzieć - We Have Won!
Dziękuję mojej żonie Margaret, która wspierała mnie podczas trwającej kampanii, dziękuję tym którzy działali aktywnie czy to rozdając czapki, czy to rozwieszali plakaty. Dziękuję za możliwość startu jako kandydat z ramienia Partii Populistycznej!
Dziękuję każdemu kto oddał na mnie głos i każdemu spełnił swój obywatelski obowiązek!
Dziękuję mojemu kontrkandydatowi za wspaniałą debatę i liczę w przyszłości na owocną współpracę!
Przede wszystkim dziękuję za zaufanie!
Pora aby Nasz Sen stał się jawą! Pora wziąć się do pracy!
God Bless Confederacy States of Arcadia!
God Bless All of US!