Historia Arcadii - wątek koncepcyjny

Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel
Kontakt:

Re: Historia Arcadii - wątek koncepcyjny

Post autor: Anastasia Windsachen »

Andrew Hordeman pisze: 26 lip 2024, 08:56 Słuszna uwaga. Powinniśmy potworzyć trochę artykułów o Arcadii, innych państwach Bastionu oraz krajach z których część z nas się wywodzi (Bialenia, Suderland, Brodria).
Na tej nowej micropedii każdy może pisać, czy potrzeba jakiejś autoryzacji? @Anastasia Windsachen
Chyba jedynie captcha jest? Dawno zakładałam konto, a w międzyczasie były ataki botów i podwyższano zabezpieczenia, więc nie orientuję się dokładnie, ale jak teraz patrzę na stronę rejestracji to tak, jest tylko captcha
HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

No to będę musiał wziąć się do roboty, do czego zachęcam i Kolegów. ;) Zapisuję w notatniczku obok kilku innych pomysłów do realizacji.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

Skoro nie ma żadnych uwag co do kalendarium, to zgodnie z zapowiedzią wrzuciłem do pdfa, bo chyba tak będzie wygodniej się z nią zapoznawać: https://kustosz.stempel.org.pl/1022/100 ... 633412.pdf
To oczywiście wstępne ustalenia, jestem otwarty na "rewizjonizm". Dobrze jednak trzymać się jakiegoś ogólnego zarysu, przy opisywaniu dziejów stanów, miast i poszczególnych dziedzin życia, aby nasze uniwersum pozostawało spójne.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
ODPOWIEDZ

Wróć do „Plac Odkrywców”