MUP - serwis informacyjny
- Karol Keane
- Kontakt:
Re: MUP - serwis informacyjny
Na tę chwilę to brak. Ja nie mam czasu na reprezentację, a trener Vyatt deklarował się do tej roboty, ale go nie ma już trzeci tydzień.
Ale może odezwie się na czas, bo ile mamy czasu?
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Kontakt:
-
PRZEDSTAWICIEL
Muszę to dopiąć do niedzieli...ale nie chciałbym żyć w niepewnosci do ostatniej chwili. :/Karol Keane pisze: 05 sty 2025, 20:32 Na tę chwilę to brak. Ja nie mam czasu na reprezentację, a trener Vyatt deklarował się do tej roboty, ale go nie ma już trzeci tydzień.
Nawet "tymczasowo" nie da Szanowny radę? Zawsze można zmienić trenera ot, tak. Ja jestem dostępny w zasadzie codziennie, to o zmianę łatwo.
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Może chciałby Pan poprowadzić reprezentację Arcadii?Kajetan Sikorski pisze: 05 sty 2025, 17:37 Jeśli nie macie osoby chętnej do poprowadzenia takiej reprezentacji, chętnie zgłoszę się jako trener![]()
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Kajetan Sikorski • Stempel
- Kontakt:
Z przyjemnością.Andżej-chan pisze: 06 sty 2025, 09:38Może chciałby Pan poprowadzić reprezentację Arcadii?Kajetan Sikorski pisze: 05 sty 2025, 17:37 Jeśli nie macie osoby chętnej do poprowadzenia takiej reprezentacji, chętnie zgłoszę się jako trener![]()
- Kontakt:
-
PRZEDSTAWICIEL
Czyli co, jedziemy ze zgłoszeniem Arcadii? Herr Hordeman potwierdzi?Kajetan Sikorski pisze: 06 sty 2025, 12:24Z przyjemnością.Andżej-chan pisze: 06 sty 2025, 09:38Może chciałby Pan poprowadzić reprezentację Arcadii?Kajetan Sikorski pisze: 05 sty 2025, 17:37 Jeśli nie macie osoby chętnej do poprowadzenia takiej reprezentacji, chętnie zgłoszę się jako trener![]()
@Andżej-chan
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Potwierdzam. 
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
- Kontakt:
-
PRZEDSTAWICIEL
No to mamy to! Oficjalnie Arcadia w MUP!
- Kontakt:
Jako że prowadzę reprezentację Arcadii w MUP (na v-mundialu bez sukcesu, ale niczego innego nie można się było spodziewać), mam pytanie w związku z tym, że działalność państwa została zakończona. Czy mam rozwiązać reprezentację, czy może New Olympia, jako spadkobierca Arcadii, przejmuje reprezentację?
- Karol Keane
- Kontakt:
@Mark Felt stwierdza wyraźnie, że jeśli ktoś z Arkadyjczyków chce cokolwiek kontynuować, to New Olympia stwarza patronat i niezbędne warunki.
redaktor SOKN Webpress
- Kontakt:
Sęk w tym, że nie jestem Arkadyjczykiem (jedynie "najemnikiem" do prowadzenia reprezentacji), więc nie będę kontynuował arcadyjskiej spuścizny, jeśli państwo nie istnieje. Mam więc dwa wyjścia - albo usunąć reprezentację Arcadii, albo zmienić jej szyld na New Olympia (albo, jeśli nie to ostatnie, mogę poprowadzić reprezentację jakiegoś innego państwa na Bastionie). Chcę jednak skonsultować to z samymi zainteresowanymi.Karol Keane pisze: 16 mar 2025, 13:46 @Mark Felt stwierdza wyraźnie, że jeśli ktoś z Arkadyjczyków chce cokolwiek kontynuować, to New Olympia stwarza patronat i niezbędne warunki.