Mapa Polityczna Mikroświata [aktualizowana]
Re: Mapa Polityczna Mikroświata [aktualizowana]
Jeśli sam Osiek w dotychczasowej lokalizacji oburzenia nie wzbudzał, to chyba i Kompas by nie wzbudził...My geograficznie znaleźlibyśmy się wtedy na obrzeżach siatki połączeń, więc spadlibyśmy do rangi zwykłej stacji, gdzie zatrzymywałyby się te łodzie latające. Więc i inwestycje, które już zaczynamy, stanęłyby pod znakiem zapytania. Może faktycznie ktoś od polityki zagr. z naszej strony się też wypowie...
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Lokacja na punkcie zero, w dotychczasowej lokalizacji Osieku, to świetny pomysł. Nowa Orda poprze starania Kompasu w tej materii. Jak widzimy, w Sarmacji również znajdziecie sprzymierzeńca w tej kwestii.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Dobrze... dam sobie radę z przerobieniem tak by było identycznie jak inne lądy.
Czy mam rozumieć, że kształt i wielkość są ostateczne i mogę go sobie narysować? Lokalizacja do tego nie ma znaczenia bo to osobny plik wstawiany potem na mapę i można go bez trudu przesuwać. To już sobie do końca ustalicie.
- DarkKot h Gryf • Stempel
- Kontakt:
Tak, kształt jest na kompasie jednogłośny.Ronon Dex pisze: 22 sie 2024, 19:57Dobrze... dam sobie radę z przerobieniem tak by było identycznie jak inne lądy.
Czy mam rozumieć, że kształt i wielkość są ostateczne i mogę go sobie narysować? Lokalizacja do tego nie ma znaczenia bo to osobny plik wstawiany potem na mapę i można go bez trudu przesuwać. To już sobie do końca ustalicie.
DarkKot vijt Gryf-Draczyński,
Kanclerz Republiki Arawii
Wielkość też?
- Kontakt:
Tak, wielkość też. Na przyszłość zaznaczę, orientacja również.
Orientacja jest bez znaczenia... kształt i wielkość jest dla mnie ważna, potem to sobie można przesuwać czy obracać - to już nie jest problem.
Kształt już zrobiłem - teraz przydałoby się oznaczenia podziału na poszczególne kraje kompasu, oczywiście tych państw kompasu, które chcą działać na Pollinie.
- Kontakt:
Ronon Dex pisze: 22 sie 2024, 20:21Kształt już zrobiłem - teraz przydałoby się oznaczenia podziału na poszczególne kraje kompasu, oczywiście tych państw kompasu, które chcą działać na Pollinie.

Kolorowe nacje działają na pollinie, skala szarości - tereny zajęte, niebędące na pollinie(traktować jak rezerwat przyrody lub dzikich tubylców).
To jeszcze proszę o info jaki kolor to jakie państwo. Domyślam się, że czerwony to Osiek, niebieski to Niebieska, a zielony to Cesarstwo Zielone... a reszta?DarkKot h Gryf pisze: 22 sie 2024, 20:43
Kolorowe nacje działają na pollinie, skala szarości - tereny zajęte, niebędące na pollinie(traktować jak rezerwat przyrody lub dzikich tubylców).