Międzynarodowe Targi Broni | Voxland '25

Miejsce prowadzenia rozmów ogólnobastionowych.
Awatar użytkownika
Markus Wettin Stempel
Kontakt:

Re: Międzynarodowe Targi Broni | Voxland '25

Post autor: Markus Wettin »

Reza I Pahlavi pisze: 06 lut 2025, 13:58 Co do Nordaty,to widziałem, że mają na X konto :))

Można polskie mikronacje tam rozsławić, jeśli by tak urządzać regularne rozmowy na żywo (bardzo prosta rzecz,a przydatna!) ;)
A to bardzo ciekawy pomysł, który warto kiedyś zrealizować. Kluczowe byłoby jednak mądre podejście, ukazujące mikroświat może jako grę polityczną, aby osobom z zewnątrz łatwiej było zrozumieć, czym są mikronacje. Kiedyś z pewnością zostałbym zlinczowany za nazwanie mikroświata grą. :lol:
/-/ Markus Wettin
Obrazek
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Post autor: Reza I Pahlavi »

Felix Spirkinsky pisze: 06 lut 2025, 22:05
Reza I Pahlavi pisze: 06 lut 2025, 13:58 Co do Nordaty,to widziałem, że mają na X konto :))

Można polskie mikronacje tam rozsławić, jeśli by tak urządzać regularne rozmowy na żywo (bardzo prosta rzecz,a przydatna!) ;)
A to bardzo ciekawy pomysł, który warto kiedyś zrealizować. Kluczowe byłoby jednak mądre podejście, ukazujące mikroświat może jako grę polityczną, aby osobom z zewnątrz łatwiej było zrozumieć, czym są mikronacje. Kiedyś z pewnością zostałbym zlinczowany za nazwanie mikroświata grą. :lol:
Dziękuję,panie Spinsky! :) Wpadłem na ten pomysł, jak ogarnąłem, że mogę słuchać na X rozmów innych osób na różne tematy (Wolny Iran, Afganistan etc.) i że również można na takich spotkaniach coś powiedzieć od siebie :)) To co zgotują niektórzy mnie, bo mówię potencjalnie werbowanym nowym, że to taka zabawa dla uzdolnionych literacko?! XD btw A teraz mój całkowicie prywatny wniosek ;) Zauważyłem, że najwięcej szans mają mikronacje historyczne,bo zupełnie zieloni nowe i nowi mają jakiś punkt zaczepienia, gdy zaczynają.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel
Kontakt:

Post autor: Anastasia Windsachen »

Już w poniedziałek wystartują Międzynarodowe Targi Broni, to ostatnie dni by zgłosić chęć swojego udziału w tym pionierskim wydarzeniu. Zgłaszać można się zarówno z wystawą sprzętu wojskowego, stoiskami promocji sił zbrojnych lub jako osoba prowadząca panel dyskusyjny. Nie może Cię tam zabraknąć!

HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kantyna „Bastion””