Mark Felt Twój Kandydat na prezydenta!

Awatar użytkownika
Stanisław Dmowski
Kontakt:

Re: Mark Felt Twój Kandydat na prezydenta!

Post autor: Stanisław Dmowski »

Piękny plakat wyborczy, będę uważnie przyglądał się Pańskiej kandydaturze, przygotuję też może jakieś pytanie specjalnie na debatę.
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Andrew Hordeman pisze: 31 maja 2024, 22:19 Spiker wyznaczył wybory na 15 czerwca, więc jeśli tylko kandydatom pasuje, to myślę, że można by było zacząć "na dniach".
Jeśli tak to mogę poprowadzić... np. od niedzieli wieczorem, ale tylko do końca przyszłego tygodnia, bo potem jak uprzedzałem będę słabo uchwytny (mała fucha, która jest dość absorbująca czasowo), a ostatni tydzień czerwca w zasadzie wcale (wyjazd).

Jak tak chcecie to przemyślę formułę i pytania wprowadzające od prowadzącego debatę.
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Julius Ludovici Stempel
Kontakt:

Post autor: Julius Ludovici »

Debata od wtorku następnego tygodnia by mi odpowiadała. W poniedziałek będę słabo uchwytny (dopiero wieczorem jak wrócę do domu).
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Julius Ludovici pisze: 31 maja 2024, 22:39 Debata od wtorku następnego tygodnia by mi odpowiadała. W poniedziałek będę słabo uchwytny (dopiero wieczorem jak wrócę do domu).
Dobrze... jeżeli Markowi to też pasuje to zaczniemy w poniedziałek wieczorem lub we wtorek rano. Zrobię wprowadzenie i jakieś pytania "prowadzącego" - potem kandydaci będą mieli 24 godziny na odpowiedź. Następnie tura pytań od "publiczności" i znowu 24 godziny na odpowiedź, przy czym w przypadku gdy odpowiedzą obaj kandydaci to będę to mógł skrócić czas i ogłosić kolejną tutę pytań i znowu 24 godziny. Czy taki układ pasuje?
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Mark Felt Stempel
Kontakt:

Post autor: Mark Felt »

Mnie również pasuje takie rozwiązanie:).
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Mark Felt Stempel
Kontakt:

Kolejne wieści ze sztabu wyborczego Marka Felta!
Drodzy Arkadyjczycy,

Kilka dni temu miałem okazję przedstawić Państwu kamień węgielny swojego programu wyborczego - Arcadian Dream. W czterech punktach przedstawiłem wartości, które przyświecają mi nie tylko podczas trwającej kampanii ale także w życiu codziennym. Wierzę, że Arcadyjski Sen to nie tylko pięknie brzmiący slogan ale także rzeczywistość, którą zbudujemy razem! Ten moment w historii, ten czas i ta chwila jest naszą chwilą!
Jestem o tym głęboko przekonany iż będąc obywatelem Konfederacji wyznajemy takie same wartości niezależnie, czy pochodzimy z Redrock, czy z New Olympii. Jestem przekonany o tym, że chcemy budować ten kraj w duchu haseł takich jak: demokracja, wolność i braterstwo! Nie straszna nam ciężka praca - wystarczy spojrzeć ile już osiągnęliśmy!
Potrzeba nam wytrwałości oraz aktywnego Prezydenta. Potrzeba nam przywództwa, które nie tylko prężyć muskuły w blasku fleszy i reflektorów ale także weźmie na siebie odpowiedzialność do podejmowania decyzji. Wierzę, że sercem naszego ustroju jest prezydent, jest spoiwem, które ma na celu zjednoczyć wszystkich mieszkańców niezależnie od poglądów.
Nie chcę być prezydentem tylko aby podpisywać ustawy, nie chcę być balastem dla decyzji podejmowanych za drzwiami Kongresu - chce być partnerem do rozmów. Chcę również przygotowywać projekty ustaw i decyzji, które nie tylko zapewnią nam pomyślność ale także bezpieczeństwo i stabilność.
Jesteśmy dopiero na początku swojej drogi, trudnej dlatego jako Prezydent przeprowadzę Konfederację przez ten trudny proces.
Jeśli zostanę wybrany na fotel prezydenta to przede wszystkim zadbam o sprawy wewnętrzne, wsparcie dla gospodarki, przemysłu i rolnictwa - wsparcie dla naszych przedsiębiorców. Państwo powinno wspierać osoby przedsiębiorcze, a dzięki silnej gospodarce będziemy wstanie zapewnić pracę.
Drugą sprawą jest powołanie gabinetu w którego w skład wejdą najlepsi z najlepszych - eksperci w swoich dziedzinach, ludzie którzy nie tylko mają wizję ale także werwę.
Będę kategorycznie skracał czas na decyzję w sprawach ważnych, projektach, które mają przełożenie na sprawne funkcjonowanie państwa.
Wyznaczę linię sukcesji aby zabezpieczyć państwo przed paraliżem. Stop bierności - biorąc pod uwagę to, że chcemy aby debata polityczna w kraju była jednym z głównych elementów funkcjonowania państwa - przemyślana linia sukcesji może to zapewnić.
Jeśli chcecie tak naprawdę się przekonać jakim jestem kandydatem to powiem, krótko - spójrzcie co robię i jak działam!
Koniec z pustymi frazesami. Koniec z biernością i stagnacją pora rozpocząć Arcadian Dream! Razem stwórzmy coś wielkiego!
God bless Confederacy States of Arcadia!
God bless All of us!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrzej Ordyński »

Gratuluję wspaniałego przemówienia! Jestem dumny, że jest Pan kandydatem Partii Populistycznej!
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Stanisław Dmowski
Kontakt:

Post autor: Stanisław Dmowski »

Gdybyśmy mieli jeszcze 2-3 obywateli o takim wigorze, pomysłowości i pracowitości co Mr Felt, byłbym zupełnie spokojny, jeśli idzie o Arcadię i jej przyszłość. Bardzo podoba mi się Pańska działalność i cieszę się, że podjął się Pan kandydowania.
Awatar użytkownika
Mark Felt Stempel
Kontakt:

Bardzo dziękuję za tak ciepłe przyjęcie - staram się najlepiej jak mogę i postaram się nie zawieść oczekiwań, które pokłada się w mojej osobie.
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacje polityczne i społeczne”