Szpital psychiatryczny "Khorrokhs" Im. Christophera Fatmana
Re: Szpital psychiatryczny "Khorrokhs" Im. Christophera Fatmana
Jakaś taka amerykańska nazwa Choroszczy w tym Whitelandzie.
/-/ HEWRET Z GERWENU
Ten użytkownik został zbanowany za trolling i przekroczenie granic kulturalnej dyskusji, m.in. za poniższą wypowiedź:

Ten użytkownik został zbanowany za trolling i przekroczenie granic kulturalnej dyskusji, m.in. za poniższą wypowiedź:

- Stanisław Dmowski
- Kontakt:
Najlepsze, że ja dopiero teraz przeczytałem do końca nazwę tego szpitala i zakumałem, o co chodzi z tymi "fatmanem". Dobre, dobre 
W legendarnym realu można kupić sobie akcje prywatnego cmentarza, może kiedyś doczekamy się wielkiej komercjalizacji tego szpitala? Potencjał jest ;p
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Może jeszcze wirtualna adopcja pacjenta?
Chyba złośliwi ludzie w tym Whitelandzie mieszkają, ale czego się spodziewać po Południowcach.
Chyba złośliwi ludzie w tym Whitelandzie mieszkają, ale czego się spodziewać po Południowcach.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Julius Ludovici • Stempel
- Kontakt:
Patrząc na to jakim zainteresowaniem cieszy się szpital to byśmy tego nie wykluczali. Wirtualna adopcja pacjenta to też jakiś pomysł. Na tę chwilę można wirtualnie adoptować zwierzęta z whitelandzkiego zoo.Vilarte pisze: 18 maja 2024, 20:30 W legendarnym realu można kupić sobie akcje prywatnego cmentarza, może kiedyś doczekamy się wielkiej komercjalizacji tego szpitala? Potencjał jest ;p