Tym bardziej zachęcamJulius Ludovici pisze: 24 kwie 2024, 14:58Takie PNF co się Fascesami posługiwało? Czemu nie
A tak nawiązując do tematu - można jak najbardziej, z chęcią bym zgłosił jakąś drużynę do obu sportów.
President Football Legaue i President Baseball League
Re: President Football Legaue i President Baseball League

Jeśli jest sensowny i w miarę darmowy symulator, to czemu nie, grunt żeby admin ogarnął go na tyle, żeby móc doradzać innym trenerom na początku korzystania z niego.
Właśnie muszę mu się przyjrzeć, jednak jeśli ktoś z Panów jest chętny spojrzeć na niego to też będę wdzięcznyVilarte pisze: 24 kwie 2024, 23:55 Jeśli jest sensowny i w miarę darmowy symulator, to czemu nie, grunt żeby admin ogarnął go na tyle, żeby móc doradzać innym trenerom na początku korzystania z niego.

- Stanisław Dmowski
- Kontakt:
W wolnej chwili do tego zajrzę, jeśli Pan mnie ubiegnie, proszę podzielić się wrażeniami od razu.
Dłubałem - nie wiem jak z łączeniem drużyn z różnych kont. Tutaj wystarczy wpisać nazwę drużyny dodać i zakłada się ligę. Wszystko praktycznie robi za nas komputer, więc jeśli chodzi o zarządzenie drużyną nie wiem - ale myślę żeby na mailu, który mogę założyć utworzyć konto i każdy z zainteresowanych miałby dostęp, aby mógł swoją drużynę edytować do woli.Francisco País pisze: 28 kwie 2024, 19:44 W wolnej chwili do tego zajrzę, jeśli Pan mnie ubiegnie, proszę podzielić się wrażeniami od razu.
Ale jeśli Pan Spiker jest zainteresowany to ja jak najbardziej za pomocą i wymianą doświadczeń.