Uroczystość podpisania konwencji

Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: Uroczystość podpisania konwencji

Post autor: Andrzej Ordyński »

Jak aktualnie wygląda sytuacja w Winkulii? Czy konwencja zostanie podpisana?
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Juraj Zvolynský »

Teraz możemy sobie trochę poczekać. Król Alfred abdykował, władze nie śpieszą się z wysłaniem innego przedstawiciela do Bundżadaru. Nie mniej konwencja już obowiązuje. Poczekamy, aż Winkulia do niej przystąpi. ;)
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
Awatar użytkownika
Henryk Wespucci
Kontakt:

Post autor: Henryk Wespucci »

Wasze Ekscelencje!
Szanowni Państwo!
Sojusznicy!

Jako Minister Stanu Związku Winkulijskiego informuję, że Rząd Królewski po zasięgnięciu pozytywnej opinii Jego Królewskiej Mości, Jerzego I Izaaka, postanowił przystąpić do porozumienia. Wobec powyższego w imieniu Związku Winkulijskiego mam zaszczyt podpisać niniejszą konwencję.

Osobiście przepraszam za opóźnienie w przystąpieniu reprezentowanego przez moją osobę Związku Winkulijskiego do konwencji. Jak zapewniałem na forum Związku Winkulijskiegoproblem, który wynikł był natury proceduralnej, a nie działaniem złej woli ze strony nowego rządu Związku Winkulijskiego.
Minister Stanu Związku Winkulijskiego,
/-/ Henryk Wespucci
Awatar użytkownika
Juraj Zvolynský Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Juraj Zvolynský »

Szanowni Państwo,

Bardzo się cieszę, że konwencja została w końcu podpisana. Możemy w takim razie przejść do realizacji postanowień całego paktu. Mam nadzieję, że kolejny okres współpracy między naszymi 4-rema państwami tylko nas umocni i będziemy mogli czerpać wszyscy nawzajem od siebie ze swoich doświadczeń.
Skoro kwestia dobiegła końca chciałbym też wszystkich zaprosić do posiedzeń ws. Wielkiej Przestrzeni Gospodarczej, o której mówił Jego Ekscelencja Biały Chan w Komisji Paktu.

viewtopic.php?p=2313#p2313

Może uda nam się wspólnymi siłami wypracować jakiś system gospodarczy, który da zyski naszym państwom. Bardzo fajnie by było, gdybyśmy pomyśleli o handlu surowcami, współpracy naszych firm etc.. Bo w końcu pieniądze są, a nie ma z nimi co za bardzo robić. ;)
Z początku narracyjnie, a później kto wie?
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rada Paktu”