Rozważania o mundurach itp.

Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Re: Rozważania o mundurach itp.

Post autor: Reza I Pahlavi »

Dokładnie tak, mamy bardzo duże możliwości :D

Tak sobie myślę, że może dla Cesarskiej Armii Anxi będzie trzeba zaprojektować mundury arktyczne? 🤔 😇

Co do Arkadii, to pracuję nad odezwą do ludności tego nowego stanu, com go jeszcze nie zajął :lol:

P.S Boże uchowaj 🙏 Nie jestem "misjonarzem", po Afganistanie czy Iraku 😏

Mam trochę kontaktów w Iranie i Afganistanie, ale z wykształcenia jestem historykiem, a z zawodu, recepcjonistą w dużym hotelu w Niemczech (dlatego mam już dość "niemieckojęzycznych" mikronacji, z wyjątkiem Edelweiss, oczywiście) 😉😂
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Ronon Dex »

Reza I Pahlavi pisze: 20 lip 2024, 21:27 Tak sobie myślę, że może dla Cesarskiej Armii Anxi będzie trzeba zaprojektować mundury arktyczne? 🤔 😇
Nie przesadzasz? Anxi to jeszcze nie Arktyka?

Gdyby odnieść to do tego obszaru podobnego do Półwyspu Skandynawskiego to Anxi to jakieś okolice Estonii i rosyjskiego Petersburga i Nowogrodu... co najwyżej kawałek Karelii.

Mundury zimowe (bo zimy pewnie tam bywają solidne), ale jako opcja... nawet fińskie mundury (jednak bardziej na północ) nie są "arktyczne", a raczej takie z przewagą zieleni.

Może właśnie zestaw "fiński" na wzór ichniego M05?

Obrazek

... albo może na wzór kanadyjskiego CARPAT-a:

Obrazek
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Racja :lol:
Wybieram wariant numer 1, czyli ten fiński ;)
Nie chcę robić kłopotu :D
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Reza I Pahlavi pisze: 21 lip 2024, 13:18 Wybieram wariant numer 1, czyli ten fiński ;)
Nie chcę robić kłopotu :D
Kłopotu nie ma... bez względu na wybór (z tego co oczywiście mam w dużym modzie mundurowym Army) - robota z dodaniem oznakowań dokładnie taka sama. Tak czy inaczej to dłubanka - prosta, mechaniczna, ale czasochłonna. Ale się w wolnych chwilach "będzie robiło".
Obrazek
Ronon Dex
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Dziękuję bardzo Szanownemu Panu @Ronon Dex 🙏🙏🙏

W wolnej chwili, zapraszam na małą uroczystość do stolicy Anxi z okazji otwarcia połączenia lotniczego z Cesarstwem Nan Di, Nową Ordą i tak dalej, @Andżej-chan , @Mark Felt📣🍸
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel
Kontakt:

RÓD

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Reza I Pahlavi pisze: 21 lip 2024, 14:39 W wolnej chwili, zapraszam na małą uroczystość do stolicy Anxi z okazji otwarcia połączenia lotniczego z Cesarstwem Nan Di, Nową Ordą i tak dale...
Ale wracając do mundurów Anxi, to w wolnej chwili trzeba by opracować symbolikę Anxi (flaga, godło), bo bez tego mundury nie ruszą... Ale to chyba w innym temacie już w Anxi.
Obrazek
Ronon Dex
Awatar użytkownika
Mark Felt Stempel
Kontakt:

Post autor: Mark Felt »

Reza I Pahlavi pisze: 21 lip 2024, 14:39 Dziękuję bardzo Szanownemu Panu @Ronon Dex 🙏🙏🙏

W wolnej chwili, zapraszam na małą uroczystość do stolicy Anxi z okazji otwarcia połączenia lotniczego z Cesarstwem Nan Di, Nową Ordą i tak dalej, @Andżej-chan , @Mark Felt ✌📣🍸
Dziękuję za zaproszenie i na pewno się pojawię 😁.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Ronon Dex pisze: 21 lip 2024, 14:49
Reza I Pahlavi pisze: 21 lip 2024, 14:39 W wolnej chwili, zapraszam na małą uroczystość do stolicy Anxi z okazji otwarcia połączenia lotniczego z Cesarstwem Nan Di, Nową Ordą i tak dale...
Ale wracając do mundurów Anxi, to w wolnej chwili trzeba by opracować symbolikę Anxi (flaga, godło), bo bez tego mundury nie ruszą... Ale to chyba w innym temacie już w Anxi.
Oczywiście, dzisiaj już nie dałem rady 😎
Muszę to na spokojnie przemyśleć z tą flagą, godłem, etc.

Jutro się na spokojnie zrobi tą uroczystość otwarcia połączenia lotniczego 😇
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

Mark Felt pisze: 21 lip 2024, 15:48
Reza I Pahlavi pisze: 21 lip 2024, 14:39 Dziękuję bardzo Szanownemu Panu @Ronon Dex 🙏🙏🙏

W wolnej chwili, zapraszam na małą uroczystość do stolicy Anxi z okazji otwarcia połączenia lotniczego z Cesarstwem Nan Di, Nową Ordą i tak dalej, @Andżej-chan , @Mark Felt ✌📣🍸
Dziękuję za zaproszenie i na pewno się pojawię 😁.
Jestem wdzięczny, że Mr. President potwierdził swoje przybycie na jutrzejszą uroczystość ;)

Dużo dla mnie to znaczy 👏
Awatar użytkownika
Reza I Pahlavi Stempel
Kontakt:

@Andżej-chan jest MIA, niestety i nie potwierdził swojego przybycia, a Anxi ma już nawet wybraną flagę, specjalnie na to wydarzenie :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dowództwo Cesarskiej Armii”