Stocznia "Werft"
Moderator: Artur Kardacz
- Artur Kardacz
- Kontakt:
Re: Stocznia "Werft"
Ta sceneria została wygenerowana przez sztuczną inteligencję, na podstawie screena pochodzącego z gry Theo Town.
Artur Kardacz von Hohenburg
Pierwszy Lord Admiralicji LMiK
A już myślałem, że masz jakąś fajną grę, która byłaby przydatna do takich obrazków...Artur Kardacz pisze: ↑27 maja 2025, 18:55 Ta sceneria została wygenerowana przez sztuczną inteligencję, na podstawie screena pochodzącego z gry Theo Town.

- Karol Keane
- Kontakt:
Czy projekt okrętu patrolowego jest może dostępny w materiałach stoczni? Ronon Shipyard przedstawiła coś, co już na sam widok przyśpiesza rytm serca! Czy Werft ma może też materiały konstrukcyjne?
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
- Artur Kardacz
- Kontakt:
Konkurencja w postaci "Ronon Shipyard" jest naprawdę bardzo mocna. Ekscelencja Ronon znany jest ze swojego dbania o detale i obeznanie w tych tematach. Nic tylko bić pokłony. Ze swojej strony przygotuję odpowiednią ofertę, która mam nadzieję sprosta oczekiwaniom Waszej Ekscelencji.Karol Keane pisze: ↑27 maja 2025, 19:38 Czy projekt okrętu patrolowego jest może dostępny w materiałach stoczni? Ronon Shipyard przedstawiła coś, co już na sam widok przyśpiesza rytm serca! Czy Werft ma może też materiały konstrukcyjne?
Niestety. Aczkolwiek podejrzewa, że na rynku można by dostać jakiś city builder z realistyczną grafiką. Szczególnie, gdy niektóre gry dopuszczają wgrywanie modyfikacji.Ronon Dex pisze: ↑27 maja 2025, 19:08A już myślałem, że masz jakąś fajną grę, która byłaby przydatna do takich obrazków...Artur Kardacz pisze: ↑27 maja 2025, 18:55 Ta sceneria została wygenerowana przez sztuczną inteligencję, na podstawie screena pochodzącego z gry Theo Town.![]()
Artur Kardacz von Hohenburg
Zapewne... pytanie tylko o stosowny edytor.Artur Kardacz pisze: ↑27 maja 2025, 21:03 Niestety. Aczkolwiek podejrzewa, że na rynku można by dostać jakiś city builder z realistyczną grafiką. Szczególnie, gdy niektóre gry dopuszczają wgrywanie modyfikacji.
Nie jest problemem gra z tematu "budowa miasta" itp., w której stopniowo buduje się jakieś miasto, okolicę itd. Dla naszych celów potrzebne jest coś co ma dobry edytor by to po prostu stworzyć wg naszych potrzeb. Tutaj niestety wymaga to jakiejś opinii osoby, która się w to bawi, bo takiego info nie uświadczysz w opisach i opiniach o grach... gracze w nie grają, a nie budują elementy dla mikroświata.
Dlatego np. do wielu rzeczy (jak z tym patrolowcem) przydatna jest Arma3 (wcześniej, w nieboszczce Bialenii używałem starszej "dwójki")... bo ma dużo elementów, kupę modów i przede wszystkim edytor w którym to wszystko można sobie ustawiać, kombinować i robić z tego screeny. Choć akurat w kwestii lotnictwa i okrętów to szału nie ma, stąd samoloty robię w MSFS2020, a ofertę okrętów mam ograniczoną.
- Karol Keane
- Kontakt:
Dziękuję bardzo za staranie, oczywiście z zainteresowaniem będziemy oczekiwać jej (tej oferty) urzeczywistnienia w formie do prezentacji.
redaktor SOKN Webpress