Witam

Miejsce na powitania.
Awatar użytkownika
Victorio Marcos
Kontakt:

OBYWATEL

Witam

Post autor: Victorio Marcos »

Witam Państwa serdecznie!
Wracam do mikroświata w odwiedziny, po paru latach nieobecności. Ostatnim moim miejscem pobytu była Bolivaria.
Wcześniej, najdłużej bawiłem w MAW oraz kilku innych, nie istniejących już mikronacjach.
(-) Victorio Diego Marcos
Burmistrz Ciudad Bolivar
Obrazek
Awatar użytkownika
Karol Keane
Kontakt:

Re: Witam

Post autor: Karol Keane »

Bom dia, senhor!
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
Awatar użytkownika
Markus Wettin
Kontakt:

Post autor: Markus Wettin »

Witam serdecznie! Obecnie w Bastionie trwają istotne zmiany organizacyjne. Główna siła aktywnościowa Bastionu, czyli Imperium Nandyjskie, będzie stowarzyszone z II Federacją Nordacką, co oznacza, że opuści forum Bastionu Pollin. Dlatego w razie pytań służę pomocą, ponieważ przez pewien czas może być trudno się w tym wszystkim połapać. :)
/-/ Markus Wettin
Obrazek
Awatar użytkownika
Karol Keane
Kontakt:

Niby w czym ta trudność? ;)
redaktor SOKN Webpress
Awatar użytkownika
Andżej-chan Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andżej-chan »

Dobry wieczór! Zachęcam do rozejrzenia się po Bastionie i zwiedzenia wszystkich różnorodnych państw. :)
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński (Andżej-chan), wódz Nowej Ordy
Awatar użytkownika
Victorio Marcos
Kontakt:

OBYWATEL

Post autor: Victorio Marcos »

Dziękuję za miłe powitanie. Oczywiście, nie omieszkam co nieco powłóczyć się po Bastionie... A gdzie mnie jeszcze nogi poniosą, to się zobaczy...
(-) Victorio Diego Marcos
Burmistrz Ciudad Bolivar
Obrazek
Awatar użytkownika
Markus Wettin
Kontakt:

Karol Keane pisze: 23 lut 2025, 21:32 Niby w czym ta trudność? ;)
Po prostu ktoś nowy nieznający aktualnej sytuacji może czuć się trochę zdezorientowany, jak nagle z dnia na dzień zniknie większość mieszkańców wraz z jednym krajem. ;)
/-/ Markus Wettin
Obrazek
Awatar użytkownika
Karol Keane
Kontakt:

O to byłbym zupełnie spokojny :) Zjawił się tu niedawno z zaświatów mikronacyjnych gość o imieniu Felix, jak Pan zapewne pamięta, i idealnie wkomponował się w Nan Di oraz Sarmację, co zapewne Pan wie :) Ten przybysz też mi nie wygląda na kogoś, kto nie wie co to Wanda i rewolucja ;)
redaktor SOKN Webpress
Awatar użytkownika
Markus Wettin
Kontakt:

Chciałem zaoszczędzić żmudnego researchu po prostu. Mi aktualną sytuację streściło kilka osób np. na Discordzie, dlatego chciałem być równie pomocny dla kogoś innego. :)
Karol Keane pisze: 25 lut 2025, 12:29 Zjawił się tu niedawno z zaświatów mikronacyjnych gość o imieniu Felix, jak Pan zapewne pamięta, i idealnie wkomponował się w Nan Di oraz Sarmację, co zapewne Pan wie :)
Bardzo dziękuję za miłe słowa. Nie mieliśmy chyba dotąd okazji bliżej się poznać, dlatego mam nadzieję, że w przyszłości nadarzy się okazja do współpracy na jakiejś płaszczyźnie. :)
/-/ Markus Wettin
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się!”