Witam
- Victorio Marcos
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Witam
Witam Państwa serdecznie!
Wracam do mikroświata w odwiedziny, po paru latach nieobecności. Ostatnim moim miejscem pobytu była Bolivaria.
Wcześniej, najdłużej bawiłem w MAW oraz kilku innych, nie istniejących już mikronacjach.
Wracam do mikroświata w odwiedziny, po paru latach nieobecności. Ostatnim moim miejscem pobytu była Bolivaria.
Wcześniej, najdłużej bawiłem w MAW oraz kilku innych, nie istniejących już mikronacjach.
- Karol Keane
- Kontakt:
- Markus Wettin
- Kontakt:
Re: Witam
Witam serdecznie! Obecnie w Bastionie trwają istotne zmiany organizacyjne. Główna siła aktywnościowa Bastionu, czyli Imperium Nandyjskie, będzie stowarzyszone z II Federacją Nordacką, co oznacza, że opuści forum Bastionu Pollin. Dlatego w razie pytań służę pomocą, ponieważ przez pewien czas może być trudno się w tym wszystkim połapać. 

- Karol Keane
- Kontakt:
- Andżej-chan • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Dobry wieczór! Zachęcam do rozejrzenia się po Bastionie i zwiedzenia wszystkich różnorodnych państw. 

/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński (Andżej-chan), wódz Nowej Ordy
- Victorio Marcos
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Dziękuję za miłe powitanie. Oczywiście, nie omieszkam co nieco powłóczyć się po Bastionie... A gdzie mnie jeszcze nogi poniosą, to się zobaczy...
- Markus Wettin
- Kontakt:
Po prostu ktoś nowy nieznający aktualnej sytuacji może czuć się trochę zdezorientowany, jak nagle z dnia na dzień zniknie większość mieszkańców wraz z jednym krajem.

- Karol Keane
- Kontakt:
O to byłbym zupełnie spokojny
Zjawił się tu niedawno z zaświatów mikronacyjnych gość o imieniu Felix, jak Pan zapewne pamięta, i idealnie wkomponował się w Nan Di oraz Sarmację, co zapewne Pan wie
Ten przybysz też mi nie wygląda na kogoś, kto nie wie co to Wanda i rewolucja 

redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
- Markus Wettin
- Kontakt:
Chciałem zaoszczędzić żmudnego researchu po prostu. Mi aktualną sytuację streściło kilka osób np. na Discordzie, dlatego chciałem być równie pomocny dla kogoś innego. 

Bardzo dziękuję za miłe słowa. Nie mieliśmy chyba dotąd okazji bliżej się poznać, dlatego mam nadzieję, że w przyszłości nadarzy się okazja do współpracy na jakiejś płaszczyźnie.Karol Keane pisze: ↑25 lut 2025, 12:29 Zjawił się tu niedawno z zaświatów mikronacyjnych gość o imieniu Felix, jak Pan zapewne pamięta, i idealnie wkomponował się w Nan Di oraz Sarmację, co zapewne Pan wie![]()