Guess who's back, back again?
- Stanisław Wieniawa
- Kontakt:
Guess who's back, back again?
Cześć wszystkim, zaskoczeni? Wróciłem.
Odkryłem ciekawe miejsce, które moim zdaniem jest jedyną szansą dla mikronacji. Czyli wspólne forum wielu krajów. Może czas coś ponownie zadziałać?

ks. bp Stanisław Wieniawa

- Andżej-chan • Stempel
- Andrew Hordeman
- Kontakt:
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Guess who's back, back again?
Cześć! Bardzo się cieszę, że znów się spotkamy!
Wspólne forum nie jest może rozwiązaniem wszelkich problemów, co widać po tutejszej aktywności, ale Bastion na pewno jest fajnym miejscem do realizacji swoich pomysłów w miłej atmosferze.
Rozejrzyj się po tutejszych państwach, może któreś przypadnie Ci do gustu.
Wspólne forum nie jest może rozwiązaniem wszelkich problemów, co widać po tutejszej aktywności, ale Bastion na pewno jest fajnym miejscem do realizacji swoich pomysłów w miłej atmosferze.
Rozejrzyj się po tutejszych państwach, może któreś przypadnie Ci do gustu.

/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński (Andżej-chan), wódz Nowej Ordy
- Stanisław Wieniawa
- Kontakt:
Ja już dawno twierdziłem, że mikronacje wymierają. Nie ma nowego narybku, a starzy zaczęli dorosłe życie, w którym nie ma czasu na tego typu zabawy. Ale warto co pewien czas zajrzeć. Już mi się Arcadia spodobała. 

ks. bp Stanisław Wieniawa

- Norbert Byfyj • Stempel
- Kontakt:
Witamy,
Nieironicznie brakowało mi elementów religii w mikroświecie jak wykonałem swój tak zwany powrót, także dobrze widzieć jakieś elementy tego
Nieironicznie brakowało mi elementów religii w mikroświecie jak wykonałem swój tak zwany powrót, także dobrze widzieć jakieś elementy tego
Norbert Byfyj - człowiek Koburgii i Suderlandu