I tu się zgadzam, bo za mało danych w tym równaniu
Łatwo się w coś wplątać, ale trudno będzie później się z tego wyplątać
Rozważam przychylną neutralność w tej sprawie.
Nawet gdybym chciał się zaangażować w to przedsięwzięcie, to jest przecież kolejka w zamówieniach w stoczniach, przemyśle lotniczym czy zbrojeniowym.
Dział dla Suderlandu
- Reza I Pahlavi • Stempel
- Kontakt:
-
OBYWATEL
-
- Kontakt:
Re: Dział dla Suderlandu
Skoro zostałem wezwany to jako rdzenny Suderlandczyk anonsuję swoje wsparcie dla inicjatywy mojego przyjaciela Karla.
/-/ Dmowski
/-/ Dmowski
- Ronon Dex • Stempel
- Wielki Marszałek
- Kontakt:
-
OBYWATEL
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Karl Schwarzengrau pisze: ↑28 sie 2024, 15:51 Szanowna Administracjo,
Proszę o utworzenie osobnego działu dla Suderlandzkiej Republiki Narodowo-Demokratycznej na forum Bastionu. Jeśli chodzi o poddziały to na tę chwilę przewiduję 3 - Dyrektoriat, Armia, Dyskusje.
W związku z powyższym... załatwione: viewforum.php?f=214Stanisław Dmowski pisze: ↑03 wrz 2024, 20:05 Skoro zostałem wezwany to jako rdzenny Suderlandczyk anonsuję swoje wsparcie dla inicjatywy mojego przyjaciela Karla.
/-/ Dmowski
Jak poprzenosić jakieś istniejące tematy to proszę o listę czyli tytuł tematu i gdzie ma trafić w Waszej kategorii na forum.
- Karl Schwarzengrau
- Kontakt:
DziękujęRonon Dex pisze: ↑03 wrz 2024, 21:11 W związku z powyższym... załatwione: viewforum.php?f=214
Jak poprzenosić jakieś istniejące tematy to proszę o listę czyli tytuł tematu i gdzie ma trafić w Waszej kategorii na forum.
Na tę chwilę proszę o przeniesienie tego tematu viewtopic.php?t=723 do armii