Hello!

Miejsce na powitania.
Awatar użytkownika
Yannick Cartier Stempel
Kontakt:

Re: Hello!

Post autor: Yannick Cartier »

Mark Felt pisze: 25 lip 2024, 11:46 Mr.@Yannick Cartier zachęcam do wystąpienia z wnioskiem o obywatelstwo w dziale Gabinet Prezydenta ;).
Właśnie to zrobiłem. :)
Awatar użytkownika
Yannick Cartier Stempel
Kontakt:

Post autor: Yannick Cartier »

Co do założenia swojego stanu, czy teren oznaczony na mapach jako "P. J. Tropico" należy do stanu Tropico? Pytam, bo mam pomysł na stan, który nawiązywałby do kanadyjskich stanów, w klimacie chłodniejszym, więc ulokowanie go gdzies na północy byłoby idealne. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał nic przeciwko, żeby wzorować się nie na USA, tylko na Kanadzie. :roll:
Awatar użytkownika
Mark Felt Stempel
Kontakt:

Post autor: Mark Felt »

Yannick Cartier pisze: 25 lip 2024, 13:01 Co do założenia swojego stanu, czy teren oznaczony na mapach jako "P. J. Tropico" należy do stanu Tropico? Pytam, bo mam pomysł na stan, który nawiązywałby do kanadyjskich stanów, w klimacie chłodniejszym, więc ulokowanie go gdzies na północy byłoby idealne. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał nic przeciwko, żeby wzorować się nie na USA, tylko na Kanadzie. :roll:
Myślę, że nie i jeśli się nie mylę to samo Tropico bardziej wzorowane jest na Kubie :).
Pod jurysdykcją, więc są to tereny, które nie są w żaden sposób zorganizowane w sposób administracyjny, ale prawnie znajdują się pod kontrolą wskazanego stanu. Myślę, że nie byłoby z tym problemu, ale Mr. Pais raczej nie będzie miał nic przeciwko temu :). Ale niech sam zainteresowany się wypowie :D.
Sam pomysł świetny :).
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się!”