Rozważania o mundurach itp.
- Andżej-chan • Stempel
- Biały Chan
- Kontakt:
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Rozważania o mundurach itp.
Potwierdzam! Przepraszam, ostatnio trochę mniej czasu spędzam w mikroświecie, ale to przejściowe. W razie jakbym coś przeoczył, to proszę mnie oznaczać i pisać do mnie aż do skutku.
- Reza I Pahlavi • Stempel
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Re: Rozważania o mundurach itp.
Rozumiem, ale też nie chcę przeszkadzać
Widocznie Biały Chan jest zajęty jakimś przeglądem wojsk, zamawianiem nowego namiotu chańskiego z opcją "full wypas" , albo planuje kosmiczne podróże , te małe i duże )
W razie czego, proponuję wymianę numerów komórek
Bardzo to pomaga, oczywiście nie za bardzo , gdy ktoś mi wysyła smsy , żebym się logował i pisał , bo jakaś wydumana "norma" na miesiąc nie jest wypełniona , a później się okaże,że jesteśmy pierwsi w miesięcznym rankingu
Akurat takie zachowanie może zamienić logowanie w pracę na drugi etat,a tego byśmy przecież nie chcieli?
Widocznie Biały Chan jest zajęty jakimś przeglądem wojsk, zamawianiem nowego namiotu chańskiego z opcją "full wypas" , albo planuje kosmiczne podróże , te małe i duże )
W razie czego, proponuję wymianę numerów komórek
Bardzo to pomaga, oczywiście nie za bardzo , gdy ktoś mi wysyła smsy , żebym się logował i pisał , bo jakaś wydumana "norma" na miesiąc nie jest wypełniona , a później się okaże,że jesteśmy pierwsi w miesięcznym rankingu
Akurat takie zachowanie może zamienić logowanie w pracę na drugi etat,a tego byśmy przecież nie chcieli?