Stroje piłkarzy.
Moderator: Thomas Lisendorff
Stroje piłkarzy.
Osobiście piłka kopana całkowicie nie leży w moich zainteresowaniach, realowo wręcz jej nie cierpię, a w najlepszym razie jest mi doskonale obojętna - jednak w Edelweiss chcieli jakieś stroje, a Thomas jest chyba MIA. No to coś tam na szybko naskrobałem, żeby nie było problemu i im tam wstawiłem. Szkoda mi było czasu na jakąś poważniejszą dłubaninę (dla czegoś tak niemającego znaczenia jak piłka kopana), a więc jest jak jest...
- Reza I Pahlavi • Stempel
- Kontakt:
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Kontakt:
-
PRZEDSTAWICIEL
Re: Stroje piłkarzy.
A co znaczy? Bo ja o piłce kopanej wiem mniej jak o drugiej stronie Księżyca.
- Reza I Pahlavi • Stempel
- Kontakt:
Herr Oberhaupt @Heinz-Werner Grüner lubi komplikować sytuację
Wszyscy z niecierpliwością poczekamy na wyjaśnienie tematu strojów wyjazdowych @Ronon Dex

Wszyscy z niecierpliwością poczekamy na wyjaśnienie tematu strojów wyjazdowych @Ronon Dex

- Kontakt:
-
PRZEDSTAWICIEL
Każda drużyna sportowa ma minimum dwa komplety strojów, te drugie zwane są wyjazdowymi. Chodzi o to, żeby unikną identycznych w przypadku, gdy oba zespoły maja identyczne warianty kolorystyczne.
No przecież napisałem w Edelweiss na samym początku, że ewentualny drugi komplet to zamiana niebieskiego i żółtego. Jak trzeba to mam "matrycę" i przy okazji to przerobię, bo to prosta robota jest.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 sie 2024, 10:23 Każda drużyna sportowa ma minimum dwa komplety strojów, te drugie zwane są wyjazdowymi. Chodzi o to, żeby unikną identycznych w przypadku, gdy oba zespoły maja identyczne warianty kolorystyczne.
- Kontakt:
-
PRZEDSTAWICIEL
No to ja bym chętnie zobaczył, bo taki jest po prostu "zwyczaj", że są 2 komplety kolorystyczne.Ronon Dex pisze: ↑07 sie 2024, 11:01No przecież napisałem w Edelweiss na samym początku, że ewentualny drugi komplet to zamiana niebieskiego i żółtego. Jak trzeba to mam "matrycę" i przy okazji to przerobię, bo to prosta robota jest.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 sie 2024, 10:23 Każda drużyna sportowa ma minimum dwa komplety strojów, te drugie zwane są wyjazdowymi. Chodzi o to, żeby unikną identycznych w przypadku, gdy oba zespoły maja identyczne warianty kolorystyczne.
Wierzę...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 sie 2024, 20:33 No to ja bym chętnie zobaczył, bo taki jest po prostu "zwyczaj", że są 2 komplety kolorystyczne.
No to jak chcesz dwa to masz dwa:

- Kontakt:
-
PRZEDSTAWICIEL
Serdecznie dziękuje! Teraz to już nie pozostaje nic innego jak wygrywać.