Autoprezentacja Kaspara Waksmana

Waksman

Autoprezentacja Kaspara Waksmana

Post autor: Waksman »

Przepraszam mości Panów za tak niekulturalne wtrącenie, ale z tego co wiem to
Ronon Dex pisze: 27 kwie 2024, 22:22 Niech mi ktoś wyjaśni, co ma jakaś Federacja Nordacka czy inny waksmanopodobny twór - do ziemi dawnej Bialenii?
fobie i inne
Andżej-chan pisze: 27 kwie 2024, 22:50 Na pewno nie będziemy zabraniać Bialeńczykowi zabawy w Bialenii z powodu jęków waksmaniątek, które poza trollingiem i gadaniem głupot na discordzie niewiele potrafią.
choroby psychiczne się leczy. Mam dobrego specjalistę, jeśli panowie mają problem ze sobą, a ewidentnie coś jest nie tak, to mogę polecić - będzie dobrze <3
Awatar użytkownika
Andrew Hordeman Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Re: Narada Paktu ws. Jahołdajewszczyzny

Post autor: Andrew Hordeman »

Bardzo proszę o zaprzestanie trollowania na forum Bastionu Pollin. Proszę to potraktować jako pierwsze ostrzeżenie w rozumieniu Regulaminu forum.
/-/ Andrew Hordeman, gubernator Redrock
Awatar użytkownika
Stanisław Dmowski
Kontakt:

Re: Autoprezentacja Kaspara Waksmana

Post autor: Stanisław Dmowski »

Waksman pisze: 10 maja 2024, 16:14 Przepraszam mości Panów za tak niekulturalne wtrącenie, ale z tego co wiem to
Ronon Dex pisze: 27 kwie 2024, 22:22 Niech mi ktoś wyjaśni, co ma jakaś Federacja Nordacka czy inny waksmanopodobny twór - do ziemi dawnej Bialenii?
fobie i inne
Andżej-chan pisze: 27 kwie 2024, 22:50 Na pewno nie będziemy zabraniać Bialeńczykowi zabawy w Bialenii z powodu jęków waksmaniątek, które poza trollingiem i gadaniem głupot na discordzie niewiele potrafią.
choroby psychiczne się leczy. Mam dobrego specjalistę, jeśli panowie mają problem ze sobą, a ewidentnie coś jest nie tak, to mogę polecić - będzie dobrze <3
Jeśli ktoś mówi, że ma dobrego specjalistę od chorób psychicznych, istnieje duże prawdopodobieństwo, że zachwala go, bo korzysta z jego usług. Na Pana miejscu nie obrażałbym mieszkańców Bastionu i zajął się swoim państwem. Kim Pan jest w ogóle, co?
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel
Kontakt:

Post autor: Robert Drenin »

Jeśli dobrze rozumiem problem, to rozpoczął się z chwilą, gdy II FN została upodobniona na bastionie do tworu Waksmana, a ludzie tam zarządzający do waksmaniątek, pomimo że obóz polityczny Waksmana (a właściwie to raczej mógłbym powiedzieć, że Espady, bo Waksmana długo nie było) jest w opozycji do Konserw.

Chodzi o to, że Waksman nawet w pewnym momencie rzucił paszportem II FN i na parę tygodni (a może i nawet kilka miesięcy w sumie) był rzadko aktywny i nie udzielał się w polityce zbytnio. Dodatkowo Waksman zajmuje stanowisko opozycyjne wobec obecnej partii rządzącej, jaką jest Koalicja Konserwatywna, składająca się między innymi z Ziemiańskiego, Repulijskiego i Kirianóo.
Tow. Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Prezydent Republiki Ludowej Szczęścia
Awatar użytkownika
Andrew Hordeman Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrew Hordeman »

Ot, skrót myślowy bez wnikania w meandry tamtejszej polityki. Tak jak realnie działaczy partii założonych przez JKM nazywa się niekiedy (złośliwie, nie przeczę) korwiniątkami, bez wdawania się w szczegóły, z której partii odszedł i z której go wyrzucono), tak ja napisałem o waksmaniątkach (również złośliwie, przyznaję).

Nie rozumiem takiej reakcji, wszak wzajemne złośliwości między nami nie są niczym nowym. FN przyznało mi nawet tytuł Rozczarowania Roku 2023, który przyjąłem z dumą. ;)
/-/ Andrew Hordeman, gubernator Redrock
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wysypisko”