Oficjalnie przybywam jako pewien jegomość z Koribi piastujące jakieś tam stanowisko.
Nieoficjalnie jestem w zasadzie trójpodziałem władzy Legionowej Republiki Aquelii, jako jej głowa państwa, parlament i sąd oraz wiele wiele wiecej.
Pomyślmy, jedyne dwie role jakie chyba będą potrzebne to obywatel i Generał-Prezydnet.Piotr Romanow pisze: 10 lip 2023, 20:59 Jeżeli będziemy w stanie was wspomóc to dołożymy wszelkich starań, abyście mogli pokonać komunistów. Regalia Imperium Brodryjskiego mają dla nas szczególną wartość, a także sentymentalną.
Mam tylko prośbę, abyście napisali mi jakie działy są Wam potrzebne, a także grupy i możecie działać na forum Bastionu.
Łojciec, to można przenieść!Piotr Romanow pisze: 11 lip 2023, 05:18 Generale,
Zgodnie z życzeniem zrealizowałem wszystkie pańskie prośby. Można już spokojnie działać na forum Bastionu. Jedyna rzecz, której nie zrobiłem to ten odnośnik, ponieważ dopiero gdy wszystko wykonałem zdałem sobie sprawę, że chcieliście odnośnik.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości