Wizyta posłów od Shahanshaha na uchodźstwie Rezy I Pahlaviego, Barona Bihe
- Reza I Pahlavi • Stempel
- Kontakt:
Wizyta posłów od Shahanshaha na uchodźstwie Rezy I Pahlaviego, Barona Bihe
Do stolicy Cesarstwa Nan Di przybyli śmigłowcem wysłannicy Barona Bihe, by wręczyć dar w postaci XIV-wiecznej miniatury siedzącego w sali tronowej władcy pochodzący z perskiego eposu narodowego Shahnameh na ręce Jego Najjaśniejszej Cesarskiej Mości, Cesarza Nan Di, Imperatora Brodrii, Pana rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Księcia Aquelii 

Wdzięczny za okazywaną na każdym kroku pomoc, Baron Bihe przesyła pozdrowienia dla JNCM! 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Juraj Zvolynský • Stempel
- Kontakt:
-
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Wizyta posłów od Shahanshaha na uchodźstwie Rezy I Pahlaviego, Barona Bihe
Szanowny Baronie,
Mimo że nie znajdujemy się aktualnie w granicach Wiecznego Miasta, to chciałbym wam bardzo podziękować za te dary. Napewno upiększą one wnętrze sali tronowej i będą ważnym elementem tego miejsca.
Aktualnie znajduje się w Dehreinie na zwiadach z Wojskiem Kozackim (realowa warta), gdy tylko pojawię się we włościach postaram się odpowiedzieć na ten podarunek.
Z wyrazami szacunku,
Jego Cesarska Mość, Piotr
Mimo że nie znajdujemy się aktualnie w granicach Wiecznego Miasta, to chciałbym wam bardzo podziękować za te dary. Napewno upiększą one wnętrze sali tronowej i będą ważnym elementem tego miejsca.
Aktualnie znajduje się w Dehreinie na zwiadach z Wojskiem Kozackim (realowa warta), gdy tylko pojawię się we włościach postaram się odpowiedzieć na ten podarunek.
Z wyrazami szacunku,
Jego Cesarska Mość, Piotr
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
- Reza I Pahlavi • Stempel
- Kontakt:
Re: Wizyta posłów od Shahanshaha na uchodźstwie Rezy I Pahlaviego, Barona Bihe
Salaam!
Bardzo się cieszę,że dary przypadły JCW Niebiańskiemu Cesarzowi do gustu!
) Pozdrawiam serdecznie z Baronii Beihe,gdzie zamierzam właśnie rozpocząć Enqelabe Sefid II,gwałtowny skok mojej baronii i całego ludu,który ze mną przybył w przyszłość, ku tamadon e bozorg!
P.S Mam problem z komórką,bo ekran czarny,a próba włączenia i wyłączenia skończyła się tym,że niby się udało,ale nie było symbolu Androida,a próba odblokowania ekranu za pomocą wzoru,tak jak to zawsze robię spowodowała,że dostałem informację,że wzór odcisku palca nie pasuje,choć go nie używam
Ekran jest czarny od prawie 24 godzin... Już tak kiedyś miałem,ale wtedy się włączył po jakichś ośmiu godzinach... Pomocy!