Zjazd Mikronacyjny 2025
Zjazd Mikronacyjny 2025
Informuję, że Palatynacie Leocji trwają zapisy na doroczny zjazd w realu.
Jak zwykle to w Leocji jest załatwiana kwestia organizacyjna, ale przez poprzednie trzy lata na zjazdach był szeroki przekrój mikronautów. Reprezentowaliśmy różne v-kraje i pokolenia mikronautów.
Serdecznie polecam udział w tym dorocznym spotkaniu... warto poznać się w realu, pogadać twarzą w twarz, razem się napić i się powygłupiać. Atmosfera zawsze była fajna...
Jak zwykle to w Leocji jest załatwiana kwestia organizacyjna, ale przez poprzednie trzy lata na zjazdach był szeroki przekrój mikronautów. Reprezentowaliśmy różne v-kraje i pokolenia mikronautów.
Serdecznie polecam udział w tym dorocznym spotkaniu... warto poznać się w realu, pogadać twarzą w twarz, razem się napić i się powygłupiać. Atmosfera zawsze była fajna...
-
Orjon Surma • Stempel
- Kontakt:
Re: Zjazd Mikronacyjny 2025
Mamy połowę czerwca, więc pozwolę przypomnieć się z tematem
Serdecznie zapraszamy!
- Karol Keane
- Kontakt:
Wybrałbym się, bo dawno w tych okolicach nie byłem. Przy okazji odwiedziłbym pięknie odrestaurowany okręt w muzeum w Skarżysku-Kamiennym, ale pierwszego, to jeszcze w pracy niestety. Jednak, jeśli byłbym w okolicy, to chyba można wjechać na jeden dzień na zjazd?
redaktor SOKN Webpress
Strona Obywatelska Królestwa Nowal
-
Orjon Surma • Stempel
- Kontakt:
Oczywiście! ZapraszamyKarol Keane pisze: 15 cze 2025, 07:44 Wybrałbym się, bo dawno w tych okolicach nie byłem. Przy okazji odwiedziłbym pięknie odrestaurowany okręt w muzeum w Skarżysku-Kamiennym, ale pierwszego, to jeszcze w pracy niestety. Jednak, jeśli byłbym w okolicy, to chyba można wjechać na jeden dzień na zjazd?
- Karol Keane
- Kontakt:
Myślę, że na ten moment bez.
redaktor SOKN Webpress