OS 1

Gratulacje dla zwycięzców! Z mojej strony mogę zapewnić, że już rozpocząłem przygotowania do Rajdu Edelweiss. Jako realny fan rajdów, nie mogę przegapić takiej okazji do zabawy. Do zobaczenia na odcinkach specjalnych! Teraz pozostaje tylko znaleźć jakąś "rajdówkę" na szrocie, zaopatrzyć się w szpachlę, piankę montażową i srebrną taśmę - i stworzyć prawdziwego potwora rodem z Grupy B.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑26 sty 2025, 22:44Na koniec chciałbym już Was zaprosić na kolejny rajd, tym razem do siebie, do Edelweiss. Będzie się działo, oj będzie!
Gdy już uda się coś znaleźć to zapraszam serdecznie do "pełnej rejestracji".Felix Spirkinsky pisze: ↑27 sty 2025, 12:13Gratulacje dla zwycięzców! Z mojej strony mogę zapewnić, że już rozpocząłem przygotowania do Rajdu Edelweiss. Jako realny fan rajdów, nie mogę przegapić takiej okazji do zabawy. Do zobaczenia na odcinkach specjalnych! Teraz pozostaje tylko znaleźć jakąś "rajdówkę" na szrocie, zaopatrzyć się w szpachlę, piankę montażową i srebrną taśmę - i stworzyć prawdziwego potwora rodem z Grupy B.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑26 sty 2025, 22:44Na koniec chciałbym już Was zaprosić na kolejny rajd, tym razem do siebie, do Edelweiss. Będzie się działo, oj będzie!![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość