No to muszę pokombinować jak to oznaczyć...Andżej-chan pisze: ↑07 maja 2024, 13:46 Umówiliśmy się na region autonomiczny. Całość ziem bialeńskich dalej znajduje się pod opieką Paktu Bundżadarskiego.

No to muszę pokombinować jak to oznaczyć...Andżej-chan pisze: ↑07 maja 2024, 13:46 Umówiliśmy się na region autonomiczny. Całość ziem bialeńskich dalej znajduje się pod opieką Paktu Bundżadarskiego.
Wiem, ale dziękuję za info.
W wątku w którym Garmania zgłosiła swój akces nie doszło do konkretnych ustaleń: https://forum.nordata.pl/topic/1997-not ... iki-eesti/
Na forum FN zaczęła działać Ardemia, ale póki co napisała 5 postów, więc nie wiem, czy nie powinno się wstrzymać - podobnie jak w przypadku ARAJ. Był jakiś pomysł, ale póki co nic z tego nie wynika.
Nie usuwam państw gdy nie ma aktywności... w drugą stronę z nowymi to faktycznie czekam czy jakaś aktywność się pojawi zanim umieszczę na mapie.Andżej-chan pisze: ↑06 lip 2024, 16:13 Patrząc na ISM, w niektórych państwach jest zerowa aktywność, ale chyba nie ma sensu spieszyć się z usuwaniem kogoś z mapy.
Cała sytuacja wynikła z błahego powodu. Odebranie tytułu Księcia Otyrii zostało znacznie wcześniej poprzedzone odebraniem obywatelstwa byłemu już księciu Bruno. Wynikło to z faktu braku jakiejkolwiek aktywności i zainteresowania pozostawioną mu po v-przodkach ziemią. Odebranie tytułu nie spodobało się królowi Santery, który jest (chyba) członkiem rodu Petrowicz Catalan. Spotkało się to z wystosowaniem noty dyplomatycznej ze strony Santery. Nota niestety nie dotarła do Skarlandu ze względu na to, że klony z Santery nie chciały się demaskować. Stanowisko króla Skarlandu jest odpowiedzią na uznanie Otyrii za terytorium santerskie.Oczywiście Skarland za pośrednictwem Korony Królestwa Agurii posiada bezpośrednie roszczenia do wszystkich ziem Santery.Robert Drenin pisze: ↑27 lip 2024, 13:51 Ponownie powracam z dość ciekawą informacją pomiędzy Skarlandem, a Santerą.
Nie wiem, jak ten stan się długo utrzyma, ale na ten moment Królestwo Stantery uznało Księstwo Otyrii za swoje terytorium, a z kolei Skarland uznał Królestwo Santery za swoje terytorium.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość