Szczerze mówiąc to mi te wirtualne pieniądze "zwisają"... nie bardzo chce mi się bawić w te przelewy itp. Mam uraz do tego jeszcze z Bialenii, gdzie pomysły rozliczeń finansowych po prostu zabiły narracyjną gospodarkę. Zresztą jakbyś chciała płacić 200 fortów czy voxów za godzinę to byś szybko poszła z torbami, bo taka "skórka" na samolot to w zasadzie dobra realowa dniówka, a nawet więcej z testami... w sumie to by wyszło ze 20 godzin pracy.Anastasia Windsachen pisze: ↑28 lip 2024, 14:35 Pozostanie jedynie kwestia dogadania wysokości wynagrodzenia, którym kierowałabym się tak jak przy GPL - realny czas na przygotowanie i godzinówka w wysokości 200 jednostek waluty (nie wiem czy wolisz rozliczenie w voxach jako że kraj zamawiający to Voxland, czy w fortach. Dla mnie to obojętne)

Może inaczej to załatwimy?
Macie w tym Voxlandzie teren "afrykański"... obok terenu dawnej Samundy. Niestety jak Samunda upadła to straciłem tam swoją "afrykańską działkę". To może jakaś działeczka na tamtym terenie, pod domek myśliwski i prawo do polowań na grubego zwierza? W rewanżu czasem coś bym w Voxlandzie wrzucił... bo akurat bardzo lubię takie tereny w grze Way of the Hunter, to o screeny nie problem.