Propozycja stacji telewizyjnej.

Moderator: Obywatel New Olympia

Bóeré Pá'Kílfee

Propozycja stacji telewizyjnej.

Post autor: Bóeré Pá'Kílfee »

Drodzy Pobratymcy,
Pragnąłbym podzielić się pomysłem i zaproponować jego ziszczenie. Mianowicie, myślałem o utworzeniu stacji telewizyjnej, nie państwowej, a zwykłej, prywatnej. Wzorowałbym się na Mtv, nie będę ukrywał, bo i samo wyszłoby na jaw. :lol:
Całość funkcjonowałaby w postaci umieszczenia skleconych już przeze mnie materiałów wideo w przygotowanym wątku w arcadyjskim zakątku forum. Skupiałbym się na zbieraniu i ukazywaniu utworów muzycznych wraz z teledyskami, na wzór owego Mtv (starszego, rzecz jasna).

Zatem pragnąłbym wiedzieć, czy nikomu by to nie przeszkadzało oraz, czy mógłbym to umiejscowić w dziale „Organizacje polityczne i społeczne”.
Awatar użytkownika
Mark Felt Stempel
Kontakt:

Re: Propozycja stacji telewizyjnej.

Post autor: Mark Felt »

Świetny pomysł! I doskonale pamiętam czas gdy MTV było wypełnione muzyka 😁.
Sam coś na wzór tworzyłem i nawet pilot udało się zaprezentować ale brak czasu na chwilę obecną nie pozwolił mi kontynuować:).
Także jestem bardzo ciekaw z tego co zaprezentuje nowa stacja muzyczna.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Stanisław Dmowski
Kontakt:

Post autor: Stanisław Dmowski »

Już zdążyłem na innej platformie wyrazić swój zachwyt, muszę to także tutaj zrobić. Kiedyś kiedyś w dawnych czasach także zajmowałem się tworzeniem klipów do telewizji, na pewno będzie to ciekawe urozmaicenie dla naszej działalności.
Awatar użytkownika
Norbert Byfyj Stempel
Kontakt:

Post autor: Norbert Byfyj »

Jako że w czasach Suderlandu tworzyłem kronikę filmową to oczywiście bardzo mocno będę chciał wspierać taki projekt. Dodatkowo mam jeden poboczny (tak zwany realowy) projekt który czynię. Także jeśli byłoby zapotrzebowanie na kanał z kreskówkami, to mogę coś wam podrzucić ciekawego.
Norbert Byfyj - człowiek Koburgii i Suderlandu
Awatar użytkownika
Andrew Hordeman Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA NANDYJSKIE

Post autor: Andrew Hordeman »

Stacja telewizyjna to bardzo dobry pomysł. Raz, że kino jest najważniejszą ze sztuk ( :twisted: ), a dwa, że kultura państw do których nawiązuje Arcadia w ogromnym stopniu opiera się na nowoczesnych mediach. Chętnie zapoznam się z efektami Pańskiej pracy. Powiem więcej - te efekty mogłyby znaleźć miejsce także na stronie głównej.

BTW, może Arcadia powinna mieć swój kanał na yt? Chyba warto, żebyśmy zaczęli pokazywać się w social mediach.
Czy komuś chciałoby się zająć medialną obecnością Arcadii w internecie?
/-/ Andrew Hordeman, gubernator Redrock
Bóeré Pá'Kílfee

Post autor: Bóeré Pá'Kílfee »

Norbert Byfyj pisze: 25 lip 2024, 19:45 Jako że w czasach Suderlandu tworzyłem kronikę filmową to oczywiście bardzo mocno będę chciał wspierać taki projekt. Dodatkowo mam jeden poboczny (tak zwany realowy) projekt który czynię. Także jeśli byłoby zapotrzebowanie na kanał z kreskówkami, to mogę coś wam podrzucić ciekawego.
Po oglądnięciu pańskiej transmisji muszę rzec, iż jestem do prawdy zadowolony - ucieszyło się me wewnętrzne dziecko. Oby więcej!
W kwestii pomocy powiem jedynie, iż na ten moment przydałyby się jakieś współprace reklamowe. W celu nadania większego realizmu, mogłyby zacząć być ukazywane reklamy arkadyjskich firm, marek.
Andrew Hordeman pisze: 28 lip 2024, 09:33 Stacja telewizyjna to bardzo dobry pomysł. Raz, że kino jest najważniejszą ze sztuk ( :twisted: ), a dwa, że kultura państw do których nawiązuje Arcadia w ogromnym stopniu opiera się na nowoczesnych mediach. Chętnie zapoznam się z efektami Pańskiej pracy. Powiem więcej - te efekty mogłyby znaleźć miejsce także na stronie głównej.

BTW, może Arcadia powinna mieć swój kanał na yt? Chyba warto, żebyśmy zaczęli pokazywać się w social mediach.
Czy komuś chciałoby się zająć medialną obecnością Arcadii w internecie?
W takim razie postaram się opracować projekt kolejnej stacji telewizyjnej, oby prędko. Co do YT, niestety nie zdołam pomóc, Mr. Hordeman. Z mediami społecznościowymi jestem zbyt na bakier, by zarządzać kanałem.
Żywię jednak nadzieję, iż chętny się znajdzie.
Awatar użytkownika
Mark Felt Stempel
Kontakt:

Post autor: Mark Felt »

Planuję reklamę papierosów marki Arcadian 😁 chociaż przydałaby się pomoc i myślę żeby nagrać przemówienie na połowę prezydentury także fajnie jakby udało się ją wyemitować 😁.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Norbert Byfyj Stempel
Kontakt:

Post autor: Norbert Byfyj »

Dziękuję za sugestie, niemniej moje moce komputerowe są na tyle ograniczone, że wątpię iż dałbym radę aż tyle wycisnąć, to trochę męczące i bardziej realowe marzenie, niż długofalowy projekt. Może za kilka miesięcy do tego wrócę, bo jeszcze chcę przemielić coś o wiele bardziej wybitnego, co już przygotowałem sobie.
Norbert Byfyj - człowiek Koburgii i Suderlandu
Awatar użytkownika
Stanisław Dmowski
Kontakt:

Post autor: Stanisław Dmowski »

Też mam zamiar reklamować się w naszych mediach, może dzięki temu sprzedaż naszych cygar wzrośnie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Plac Odkrywców”