Szanowny Panie Spikerze nie zagłosował Pan? Biorąc pod uwagę liczbę głosów myślałem, że wszyscy obywatele zagłosowali, wielka szkoda.Francisco País pisze: ↑09 lip 2024, 00:16 Szkoda, że nie mogłem zagłosować, ale cieszę się, że został w końcu wybrany jakiś projekt. Czekam na opracowanie godła w kole, przyda się to do tekstów ustaw oraz pieczęci Kongresu.
Aniketa dotycząca wybrania godła Konfederacji Stanów Arcadii
Moderator: Prezydent Arcadii
Re: Aniketa dotycząca wybrania godła Konfederacji Stanów Arcadii

- Andżej-chan • Stempel
- Andrew Hordeman
- Kontakt:
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Na przyszłość - ankiety tylko dla obywateli można robić w dziale komisji wyborczej. Tam nikt spoza naszego grona nie będzie miał dostępu.
Chociaż opinia gości zagranicznych też może być cenna, wszak fajnie byłoby, gdyby bawili się z nami.
Ale oczywiście są tematy "strategiczne", gdzie podejmowanie decyzji w ścisłym gronie obywatelskim jest wskazane.
Chociaż opinia gości zagranicznych też może być cenna, wszak fajnie byłoby, gdyby bawili się z nami.

/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński (Andżej-chan), wódz Nowej Ordy
Moje niedopatrzenie, za co bardzo przepraszam.
Dziękuję za zwrócenie uwagi, a co do decyzji strategicznych - to prawda tylko obywatele powinni móc mieć moc sprawczą
.
Dziękuję za zwrócenie uwagi, a co do decyzji strategicznych - to prawda tylko obywatele powinni móc mieć moc sprawczą

O, illuminati.
A pamiętacie czasy Micronatti?
A pamiętacie czasy Micronatti?

/-/ HEWRET Z GERWENU
Ten użytkownik został zbanowany za trolling i przekroczenie granic kulturalnej dyskusji, m.in. za poniższą wypowiedź:

Ten użytkownik został zbanowany za trolling i przekroczenie granic kulturalnej dyskusji, m.in. za poniższą wypowiedź:

- Andżej-chan • Stempel
- Andrew Hordeman
- Kontakt:
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Pewnie. W moim ostatnim artykule wspomniałem w kilku słowach o bialeńskiej masonerii. Przeczytaj w wolnej chwili, pojawiasz się tam w kilku miejscach.

/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński (Andżej-chan), wódz Nowej Ordy