Szanowny Chanie,
Z pokorą i szacunkiem zwracam się z prośbą o nadanie mi obywatelstwa potężnej i chwalebnej Nowej Ordy.
Deklaruję pełne oddanie jej sprawie, gotowość do służby oraz udział w budowaniu jej potęgi. Wierzę, że moje umiejętności i doświadczenie mogą przyczynić się do dalszego rozwoju Chanatu, a sercem i duchem już czuję się częścią tej wspaniałej wspólnoty.
Z nadzieją oczekuję pozytywnego rozpatrzenia mojego wniosku i składam wyrazy wierności Tobie, Chanie Andżeju-chanie, oraz całej Nowej Ordzie.
Z wyrazami szacunku,
Wniosek o nadanie obywatelstwa
- Felix Spirkinsky
- Kontakt:
-
OBYWATEL
- Andżej-chan • Stempel
- Andrew Hordeman
- Kontakt:
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Wniosek o nadanie obywatelstwa
Szanowny Bagaturze,
Wniosek rozpatruję pozytywnie. Mam nadzieję, że znajdziecie w Nowej Ordzie swoją nową ojczyznę.
Łączę wyrazy szacunku,
Wniosek rozpatruję pozytywnie. Mam nadzieję, że znajdziecie w Nowej Ordzie swoją nową ojczyznę.
Łączę wyrazy szacunku,
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński (Andżej-chan), wódz Nowej Ordy
- Felix Spirkinsky
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Re: Wniosek o nadanie obywatelstwa
Szanowny Chanie,
Bardzo dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. Z radością przyjmuję tę decyzję i mam nadzieję, że będę mógł w pełni zaangażować się w życie Nowej Ordy, przyczyniając się do jej dalszego rozwoju.
Bardzo dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. Z radością przyjmuję tę decyzję i mam nadzieję, że będę mógł w pełni zaangażować się w życie Nowej Ordy, przyczyniając się do jej dalszego rozwoju.