List od Szacha
- Reza I Pahlavi • Stempel
- Kontakt:
-
OBYWATEL
List od Szacha
Drogi Biały Chanie!
Z dumą dziękuję za nadany mi honorowy tytuł bahatura oraz za przydzieloną mi ziemię Ordy.
Mam nadzieję, że mój list zastaje mojego brata w dobrym zdrowiu.
Proszę, by ziemia owa położona była jak najbliżej granicy z bolszewikami.
Zamierzam uruchomić radiostację Radia Wolna Brodria i zapewnić uciskanym po drugiej stronie granicy przez komunistów zwykłym ludziom dostęp do prawdziwych informacji,a nie czerwonej propagandy robiącej im wodę z mózgu.
Przygotowałem doborową grupę własnych żołnierzy, z którą udam się, by zbadać sytuację w Venomanii i Mikkelborgu.
Mam nadzieję, że Biały Chan pomoże nam w dotarciu na miejsce akcji na wyżej wymienionych obszarach.
Pozdrawiam,Szach Imperium Anxi
Z dumą dziękuję za nadany mi honorowy tytuł bahatura oraz za przydzieloną mi ziemię Ordy.
Mam nadzieję, że mój list zastaje mojego brata w dobrym zdrowiu.
Proszę, by ziemia owa położona była jak najbliżej granicy z bolszewikami.
Zamierzam uruchomić radiostację Radia Wolna Brodria i zapewnić uciskanym po drugiej stronie granicy przez komunistów zwykłym ludziom dostęp do prawdziwych informacji,a nie czerwonej propagandy robiącej im wodę z mózgu.
Przygotowałem doborową grupę własnych żołnierzy, z którą udam się, by zbadać sytuację w Venomanii i Mikkelborgu.
Mam nadzieję, że Biały Chan pomoże nam w dotarciu na miejsce akcji na wyżej wymienionych obszarach.
Pozdrawiam,Szach Imperium Anxi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Andżej-chan • Stempel
- Andrew Hordeman
- Kontakt:
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: List od Szacha
Wasza Wysokość Szachu!
Przychylam się do propozycji, by przydzielona Wam ziemia znajdowała się w pobliżu granicy z ZKRR.
Nowa Orda nie znajduje się w konflikcie z naszym północnym sąsiadem, niemniej gwarantujemy pełną swobodę działalności naszym mieszkańcom, dlatego też Radio Wolna Brodria może prowadzić swoją działalność.
Wielkim zaszczytem będzie dla mnie współorganizacja wyprawy do Venomanii i Mikkelborgii.
Z braterskim pozdrowieniem
Andżej-chan
Przychylam się do propozycji, by przydzielona Wam ziemia znajdowała się w pobliżu granicy z ZKRR.
Nowa Orda nie znajduje się w konflikcie z naszym północnym sąsiadem, niemniej gwarantujemy pełną swobodę działalności naszym mieszkańcom, dlatego też Radio Wolna Brodria może prowadzić swoją działalność.
Wielkim zaszczytem będzie dla mnie współorganizacja wyprawy do Venomanii i Mikkelborgii.
Z braterskim pozdrowieniem
Andżej-chan
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński (Andżej-chan), wódz Nowej Ordy
- Kontakt:
-
OBYWATEL
Dziękuję
Za Cesarstwo Nan Di oraz Niebiańskiego Cesarza
W jaki sposób możemy zostać przetransportowani do wymienionych miejsc?
Okręty?
W jaki sposób możemy zostać przetransportowani do wymienionych miejsc?
Okręty?
- Andżej-chan • Stempel
- Andrew Hordeman
- Kontakt:
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Okręty to chyba najlepsza opcja. 

/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński (Andżej-chan), wódz Nowej Ordy
- Kontakt: